Hvordan jeg arbejder

Der skal bestilles tid forinden en konsultation. Jeg finder det bedst at vi aftaler en tid og emnet i forvejen. Det formindsker ventetiden for dig. Da jeg også kører ud til sygebesøg, når det er påkrævet – og det kan være påkrævet med timers varsel, kan der alligevel være ventetid. Når du bestiller tid på aftalebogen, er det bedst, at du kort i stikord beskriver alt, som du vil have taget op.

I mit arbejde trækker jeg på alle sider af min uddannelsesmæssige baggrund. Det særlige ved almen medicin er muligheden for kontinuitet i kontakten til patienten. I klinikken kan jeg udføre en del laboratorieundersøgelser, så du får et hurtigt svar. Mange blodprøver kan jeg selv tage i klinikken, så du ikke behøver at stå i kø på laboratoriet.

Disse prøver laves straks i klinikken:

  • Blodsukker, blodprocent, INR, CRP (infektioner), blodprøver til analyse på eksternt laboratorie.
  • Urinundersøgelse ved stix og mikroskopi.
  • Lungefunktion for astma og rygerlunger/KOL (udvidet og peakflow)
  • Gynækologi (celleprøve, mikroskopi af sekret for infektion)

Særlige interesser:

  • Bevægeapparatsmerter (mulighed for akupunktur/bindevævsmassage/mobilisering)
  • Fedme og overvægt (akupunktur, samtaleterapi, medicin)
  • Depression og krise (samtaleterapi med udgangspunkt i dynamisk korttidsterapi, akupunktur og medicin)
  • Hovedpine/migræne (akupunktur, samtaleterapi, medicin)

Privatpatient:

Hvis du ikke er tilmeldt min praksis som patient gennem sygesikringen, har du mulighed for at være privatpatient. Du har også mulighed for at være gruppe 2 patient gennem sygesikringen med ret til selv at henvende dig til alle speciallæger.

Samarbejde med andre læger:

Du spekulerer måske på om du nu skal vælge en sololæge, eller måske et lægehus hvor der er flere læger. Som sololæger arbejder vi sammen i netværk, hvor vi dækker for hinanden, når klinikken er lukket pga. uddannelse, sygdom eller ferie. Vi har ikke journalfællesskab, så de informationer du har liggende hos din læge kendes ikke af de andre. Dog har vi alle adgang til receptoplysninger og laboratorieoplysninger via internettet, hvis du giver samtykke til at indhente disse oplysninger.